Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Descobriu els secrets de la Necròpolis en família

L’activitat 'CSI...a la Necròpolis Paleocristiana!' es podrà gaudir en família el diumenge 28 d'octubre, a les 11h

Els participants, convertits en investigadors, hauran d’esbrinar quina història s’amaga darrere d’algunes restes funeràries que recuperades a les excavacions de la Necròpolis Els participants, convertits en investigadors, hauran d’esbrinar quina història s’amaga darrere d’algunes restes funeràries que recuperades a les excavacions de la Necròpolis MNAT
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Octubre 2018 10:31

Aquest diumenge 28 d’octubre, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) ha programat una activitat especial dins del cicle de famílies 'Vine al museu en família! Pots fer una gran descoberta!', que ens servirà per a conèixer com era la vida a Tàrraco a partir de les creences i tradicions a l’entorn de la mort.

En aquesta ocasió, el MNAT gaudir de l'activitat 'CSI...a la Necròpolis Paleocristiana!', al Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona. Els participants, convertits en investigadors, hauran d’esbrinar quina història s’amaga darrere d’algunes de les restes funeràries que es van recuperar a les excavacions de la Necròpolis.

Necrópolis infants

Partint d’una sèrie d’evidències, hauran de consultar diferents fonts, que els aniran aportant noves dades, de les quals un cop analitzades, els permetran re-viure la història d’aquestes persones: els seus noms, les edats, les professions, o fins i tot, l’aparença física. Una proposta que també permet apropar-se a la importància de la mort en totes les cultures.

L'activitat s'iniciarà diumenge, a les 11:00h, i té una durada prevista de dues hores. El preu és de 5 euros per persona i cal fer la reserva prèvia al telèfon 977 25 15 15 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: