Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou demana més compromís de les administracions superiors en la modernització de les destinacions turístiques

L'alcalde de Salou ho ha dit al XIX Foro internacional de Turismo de Benidorm Smart Data 2018

L'alcalde de Salou, Pere Granados, -a la dreta de la imatge-, intervenint al XIX Foro Internacional de Turismo de Benidorm Smart Data 2018 L'alcalde de Salou, Pere Granados, -a la dreta de la imatge-, intervenint al XIX Foro Internacional de Turismo de Benidorm Smart Data 2018 CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 18 Octubre 2018 16:25

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha participat avui al XIX Foro Internacional de Turismo de Benidorm Smart Data 2018. Granados ha estat a la taula de debat junt amb els alcaldes i regidors dels 8 municipis que formen la Asociación de Municipios Turísticos(AMT) -Salou, Torremolinos, Benidorm, San Bartolomé de Tirajana, Arona, Calvià, Adeje i Lloret de Mar- moderada pel president de la Confederación espanyola de Hoteles y Alojamientos (CEHAT) Joan Molas.

En la seva intervenció al col·loqui, el batlle, ha dit que la AMT “s’ha de convertir en un lobby perquè les administracions superiors entenguin que el turisme és una activitat econòmica d'interès general perquè té un retorn sobre la qualitat de vida dels ciutadans. Si tenim una ciutat de qualitat tindrem una destinació de qualitat”. En aquest sentit, ha afegit que “el turisme també ha de quedar plenament integrat dins la activitat de la societat perquè crea riquesa i qualitat dins la mateixa localitat i en benefici del ciutadà”. Per tot plegat, el batlle ha sol·licitat “un major compromís de les administracions superiors en la renovació i modernització de les destinacions amb un major finançament a l’alçada de les necessitats; perquè el turisme ha de ser una raó d’Estat”.

foro Benidorm

Al Foro Internacional de Turismo de Benidorm hi participa també el regidor de Turisme, Benet Presas i el director gerent del Patronat de Turisme, Juan Carlos Capilla. Es tracta d’una trobada de llarga trajectòria i rellevància pel sector turístic que tractarà temes del Big al Smart Data; la intel·ligència artificial en turismo; les criptomonedes i el blockchain. El foro turístic demà tancarà portes a les dues de la tarda amb la presència de Raquel Huete, directora general de Turismo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: