Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El creuer Aida Vita farà escala al Port de Tarragona

Arribarà procedent de Cannes, aquest dimarts 16 d'octubre, a les 14h, i partirà a les 18h del dimecres amb destinació a Eivissa

El creurer Aida Vita arribarà dimarts procedent de Cannes i marxarà dimecres en destinació a Eivissa El creurer Aida Vita arribarà dimarts procedent de Cannes i marxarà dimecres en destinació a Eivissa PORT DE TARRAGONA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Octubre 2018 16:31

El creuer Aida Vita de la companyia Aida Cruises arribarà demà dimarts 16 d’octubre a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al moll de Llevant. El Aida Vita que arribarà a les 14 hores procedent de Cannes i marxarà a les 18 hores del dimecres 17, amb destinació a Eivissa, té una eslora de 202,85 metres i una capacitat per a 1.266 passatgers.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des de demà a primera hora de la tarda, a les 13.00 hores, i fins les 18.00 hores del dimecres, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera.

Per motius de seguretat dels propis vianants, es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: