Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Costa Fortuna renova la seva imatge en el seu retorn a Tarragona

El creuer farà el seu itinerari pel Mediterrani des de Tarragona, cada diumenge a partir de maig de 2019 / Tindrà capacitat per a 3.470 passatgers i oferirà gastronomia italiana i noves experiències

Interior del Costa Fortunya, vaixell de creuer de Costa Cruceros que operarà, a partir del maig del 2019, des del Port de Tarragona Interior del Costa Fortunya, vaixell de creuer de Costa Cruceros que operarà, a partir del maig del 2019, des del Port de Tarragona COSTA CRUCEROS
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Octubre 2018 16:36

Costa Cruceros renovarà el Costa Fortuna abans del seu retorn a Europa. El vaixell, que opera actualment al mercat asiàtic i estarà a les drassanes de Singapur del 10 al 16 de desembre, tornarà a Europa a finals de març de l'any que ve. A partir de maig, oferirà el seu itinerari des del Port de Tarragona amb escala a algunes de les destinacions més atractius de la Mediterrània.

La reforma del Costa Fortuna, vaixell de 103.000 tones i amb capacitat per a 3.470 passatgers, s'enfoca en la creació d'espais dedicats a oferir experiències i productes típicament italians, senyal d'identitat de Costa Cruceros. La remodelació del Costa Fortuna ha estat dissenyada pels professionals d'Artefice Group.

El 5 de març de 2019, començarà l'itinerari de posicionament, que sortirà de Singapur fins a Gènova i ,a partir del 26 de maig, el Costa Fortuna operarà, fins al 22 de setembre, el seu itinerari pel Mediterrani amb sortida a Tarragona i amb escales a Palma de Mallorca, Eivissa, Olbia (Sardenya), Gènova i Marsella.

                                                                                     Costa Fortuna: Costa Fortuna 2018

Nous serveis al Costa Fortuna

A la coberta 10 s'ubicarà la Pizzeria Pummid'Oro, que servirà pizzes elaborades a partir d'ingredients de la més alta qualitat. Gràcies a la col·laboració amb la Università degli Studi di Scienzia Gastronomiche di Pollenzo que, juntament amb Costa Cruceros, promou l'alimentació sostenible, que respecta la terra i el medi ambient, només s'utilitzaran tomàquets San Marzano D.O.P, farines seleccionades i massa mare. Gràcies a la col·laboració amb "Latteria del Curatino" i a la innovadora maquinària dissenyada per Comar, la mozzarella pot ser elaborada a bord per a la seva utilització en pizzes i altres propostes gastronòmiques.

A la coberta 9, al costat de la piscina central, es trobarà la nova Gelateria - Bar Amarillo, una gelateria on donar-se un caprici i provar deliciosos gelats artesans, acabats de fer a bord cada dia. En aquesta renovació, els arquitectes d'Artefice Group s'han inspirat en les tradicionals casetes de bany italianes, utilitzant colors pastís que doten a l'espai d'un ambient relaxat i desenfadat on provar els gelats i conviden a gaudir dels millors còctels al vespre.

L'elegant i completament renovat atri central del Costa Fortuna estarà presidit per tres grans veles il·luminades amb llums LED de diferents colors. S'ha concebut tenint en compte la nova identitat visual de la companyia, amb onades estilitzades i inspirades en l'emblemàtica xemeneia groga dels vaixells de Costa Cruceros.

El Conte Verde es transformarà en un espai polivalent on poder prendre una copa al lounge bar o organitzar conferències i reunions. També es renovarà el Conte Rosso, en què els clients seran rebuts per una constel·lació de llums sota les quals delectar-se amb una copa de vi de la selecció del wine bar o gaudir al piano bar. La Sala Leonardo també tindrà una nova imatge: de fet, tindrà una il·luminació més moderna i una pista de ball més àmplia. També es reformaran les piscines exteriors i els jacuzzis, així com els dos restaurants principals, que comptaran amb un sistema d'il·luminació nou i més eficient.

Aquesta renovació tindrà també molt presents les suites per seguir garantit el confort dels hostes i l'elegància. Els clients poden relaxar-se sota els raigs d'aigua de les noves Emotional Showers amb llums, que substituiran els jacuzzis. A més, les cuines del Restaurante Club estaran adaptades per a oferir un menú especial a aquells clients que decideixin viatjar en una de les suites (i, depenent de la disponibilitat, per als membres de la Costa Club Perla Diamante).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: