Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Serrallo vist pels escriptors

El Museu del Port i la Biblioteca Pública de Tarragona oferiran el proper 14 de setembre aquesta ruta literària

Tot passejant pel barri tarragoní del Serrallo escoltarem textos que l’han recreat literàriament Tot passejant pel barri tarragoní del Serrallo escoltarem textos que l’han recreat literàriament CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Setembre 2018 18:50

Tot passejant pel barri del Serrallo escoltem textos que l’han recreat literàriament. Posem en valor un patrimoni vinculat amb el mar i el port, alguns apunts etnogràfics i literatura en forma de lectura en veu alta. Aquests són trets que caracteritzen la XIV edició de la ruta literària 'El Serrallo vist pels escriptors', que el Museu del Port conjuntament amb la Biblioteca Pública de Tarragona han organitzat per al proper divendres 14 de setembre, a les 19:00h.

Durant el recorregut, es llegiran textos entre els que hi ha els d'autors tarragonins clàssics com Josep Pin i Soler, Artur Bladé i Jordi Tiñena. Altres autors de renom com l’Olga Xirinacs ens acompanyen amb la seva literatura. Es complementa la selecció amb altres escriptors, alguns d’ells cabdals com Josep Pla o Carlos Barral, o altres més propers com Ignasi Revés També altres mirades, més històriques o etnogràfiques completaran aquesta ruta.

església Serrallo ruta

Pel que fa als textos seleccionats, en alguns, l’autor ha intentat copsar què té, o què ha tingut, el Serrallo de singular, d’altres són una descripció a partir d’impressions, vivències i records personals i encara d’altres l’han fet servir d’escenari versemblant per a les seves narracions. Hi trobareu historiadors, novel·listes i poetes; cadascun amb la seva pròpia veu.

Per formalitzar la reserva és imprescindible deixar un mòbil de contacte a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 977 259 434. El punt de trobada de la ruta literària serà la recepció del  Museu del Port.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: