Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'acaben les visites d'estiu a Montblanc amb èxit de públic

La visita nocturna s'incorporarà al ventall de propostes de tot l'any

Tècnic de de l'Oficina de Turisme de Montblanc Tècnic de de l'Oficina de Turisme de Montblanc CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Setembre 2018 12:45

La setmana passada va finalitzar la campanya de visites guiades que ha impulsat l'Oficina de Turisme de Montblanc aquest estiu. El balanç ha estat molt positiu malgrat la sensació arreu del país de que l'activitat turística no ha estat tan intensa com en anys precedents.

La principal novetat d'aquest estiu ha estat la possibilitat de visitar el pas de ronda i les torres de la muralla de Montblanc, una experiència sense guia, al ritme de l'usuari, que han realitzat 1.600 persones. S'ha pogut fer tots els matins de dilluns a divendres els mesos de juliol i agost.

Els dimecres a la tarda, com en anys anteriors, s'ha proposat una visita guiada en francès. Un recorregut per la muralla que es podia combinar amb la participació al 'Dimecres Tapa'. Un centenar de persones n'han gaudit, superant de llarg les xifres de 2017.

Les visites guiades nocturnes continuaran durant l'any

També han tingut molta acceptació les visites guiades nocturnes dels divendres. És per aquest motiu que s'ha decidit seguir oferint-les la resta de l'any. En aquest cas serà amb reserva prèvia i es podrà fer els divendres i dissabtes. Cal recordar que la visita acaba en un establiment de la vila on es fa una degustació.

A partir del mes de setembre se seguiran oferint les visites de cap de setmana, que es fan tot l'any: gastronòmica, monumental i muralla. I ben aviat, amb l'arrencada del curs escolar, es reactivaran les visites de grups, tant les adreçades als estudiants com als adults.

A falta de tancar les xifres de la temporada, la valoració de l'activitat de l'Oficina de Turisme de Montblanc d'aquest estiu es pot considerar positiva, tot i el factor climàtic. Hi ha hagut pocs dies ennuvolats i ha fet molta calor, elements que han fet reduïr el nombre de visitants allotjats al litoral.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: