Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La muralla de Montblanc atrau més d’un miler de visitants a l’inici d’estiu

Al juliol, vora 500 persones han fet visita sense guia dels dies feiners

Imatge d'arxiu de les Muralles de Montblanc Imatge d'arxiu de les Muralles de Montblanc ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Agost 2018 09:01

Aquest estiu, l’Oficina de Turisme de Montblanc, està centrant esforços en la promoció de les visites a la muralla. Un cop passat el mes de juliol i els deu primers dies d’agost, el resultat és molt favorable ja que més de mil persones han gaudit d’alguna de les experiències que es proposen.

La principal novetat ha estat la visita al pas de ronda i les torres de la muralla de Montblanc, una experiència sense guia, al ritme que desitgi l’usuari. Aquesta activitat es pot fer de dilluns a divendres, a partir de les 11 del mati fins a les 14h, i el preu és de 3 euros per als majors de 14 anys, d’1,5 euros per als joves d’entre 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

Vora 800 persones han gaudit d’aquesta visita entre el mes de juliol i inicis d’agost. S’ha pogut observar major activitat els dies menys calorosos i els que començaven acompanyats de núvols. També estan funcionant molt bé les visites guiades nocturnes programades cada divendres d’estiu a partir de les 22h, i les visites en francès dels dimecres a les 19h que han triplicat l’afluència respecte al 2017.

Com tots els caps de setmana de l’any, se segueixen proposant les visites de cap de setmana –gastronòmica, monumental i muralla-. Aquestes visites són les més demanades a la tardor i la primavera. El fet que les hagin realitzat més de 200 persones també millora les xifres de l’any passat.

En general, l’activitat de l’Oficina de Turisme de Montblanc d’aquest any s’està veient condicionada per un mes de juliol amb menys visitants que l’any passat, tal vegada per un excés de calor. Tot i això, la xifra de 1.500 consultes registrades, vora 5.000 persones, és positiva.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: