Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils ofereix viure una jornada de pesca a alta mar

El turista pot triar entre 4 embarcacions pesqueres tradicionals amb diversos preus i serveis

Pesca Turisme permet conèixer de primera mà el dia a dia dels pescadors cambrilencs, a més de la tècnica d’arrossegament Pesca Turisme permet conèixer de primera mà el dia a dia dels pescadors cambrilencs, a més de la tècnica d’arrossegament CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Juliol 2018 11:45

Cambrils ofereix viure una jornada de pesca a alta mar, 'Pesca Turisme', una experiència única a la Costa Daurada que permet al visitant viure una jornada real de pesca en algunes de les embarcacions de pescadors il·lustres de la vila. Totes les sortides inclouen esmorzar i dinar mariner i, a més, el turista també podrà gaudir d’una explicació detallada de la mà dels propis pescadors sobre la tècnica d’arrossegament així com de les espècies capturades a la costa cambrilenca.

Fins a 4 embarcacions pesqueres ofereixen aquesta activitat entre els mesos de juliol i setembre i els preus oscil·len entre els 44 i els 200 euros. L’activitat es realitza en grups reduïts i cal reservar de forma anticipada a través de les quatre pàgines web: Josep Jan Dos, Gafor, P. Bomba o Germans Bonet.

pesca alta mar

La tradició subhasta del peix

A més, una altra activitat turística relacionada amb la pesca és una nova visita guiada que, en aquest cas, s’ofereix de la mà de la pròpia Confraria de Pescadors. El visitant té l’oportunitat de visitar el port de Cambrils i conèixer en primera persona com funciona l’autèntica subhasta del peix. Per a més informació d’aquesta activitat es pot consultar el següent web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: