Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació inverteix més d’un milió d’euros per garantir la seguretat a platges i piscines

La concessió, repartida entre 157 municipis, s’utilitzarà, sobretot, per contractar socorristes

Piscina de Capçanes Piscina de Capçanes CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Juliol 2018 10:11

La Diputació de Tarragona ha concedit 1.099.914,13 euros a 157 ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre per garantir la seguretat a platges i piscines municipals aquest estiu. La major part d’aquests ajuts han servit per contractar socorristes tant per a piscina com per a platja. Els municipis, però, també utilitzen aquest ajut per adquirir material de seguretat i per a primers auxilis, entre d’altres.

Del total de l’import concedit, 238.293,78 euros s’han destinat a la seguretat de les platges de 16 municipis de les cinc comarques litorals de la demarcació com el Montsià, Tarragonès, Baix Camp, Baix Penedès i Baix Ebre. En concret, Alcanar, Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Deltebre, El Perelló, El Vendrell, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Mont-roig del Camp, Roda Berà, Salou, Sant Carles de la Ràpita, Vandellòs i l’Hospitalet i Vila-seca són els beneficiaris enguany d’aquest ajut, un import d’entre 6.000 i 15.000 euros per municipi.

Altres controls

La Diputació també assisteix tècnicament als municipis en el control higienicosanitari de les piscines amb l’objectiu de protegir la salut dels usuaris. En aquest sentit, s’ofereix assistència per reduir els riscos derivats de l’ús de les instal·lacions, com poden ser els danys físics causats per caigudes, les infeccions per microorganismes presents a l’aigua, a l’aire i a les superfícies, i els possibles efectes negatius dels productes químics utilitzats per clorar l’aigua.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: