Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Compromís de modificar el calendari d'obres del tercer fil per minimitzar l'impacte en els càmpings de Tarragona

El sector s'ha reunit amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona i responsables d'Adif per manifestar les molèsties generades per les actuacions de nit

Imatge d'arxiu del càmping Las Salinas, un dels set establiments de l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat Imatge d'arxiu del càmping Las Salinas, un dels set establiments de l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat ARXIU / INFOCAMP
Turisme ACN
Dilluns, 23 Juliol 2018 17:29

Representants del sector turístic a Tarragona i de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre han aconseguit el compromís de modificar el calendari de les obres en execució del tercer fil a Altafulla en una reunió amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona i responsables d'Adif. Darrerament, el sector havia manifestat el seu malestar per l'inici de les obres prèvies en plena temporada turística i fetes en horari nocturn en zones pròximes a diversos establiments. Segons ha apuntat en una nota de premsa la FEHT aquest dilluns, s'ha assolit el compromís de replanificar el calendari d'execució i posposar les obres de canvis de travesses i vies fins a l'octubre, amb uns terminis encara a concretar. El subdelegat a Tarragona, Joan Sabaté, s'ha compromès a fer "les gestions necessàries" per la modificació del calendari d'obres en les pròximes setmanes.

El president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Joan Antón Jiménez, s'ha mostrat "esperançat per l'acord" i ha assegurat que "tothom ha entès perfectament que aquests mesos són vitals per al sector turístic".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: