Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xina, l'àrea favorita dels fans de PortAventura World

PortAventura World ha organitzat un campionat entre les sis principals àrees del parc per descobrir quina és la més votada pels seus seguidors

Xina, l'àrea més votada del parc temàtic, compta amb atraccions com Shambhala Xina, l'àrea més votada del parc temàtic, compta amb atraccions com Shambhala PORTAVENTURA WORLD
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Juliol 2018 17:40

Coincidint amb la final del campionat mundial de futbol, ​​la Xina ha estat escollida com la guanyadora de la PortAventura World Cup. Es tracta d'un torneig entre les sis àrees emblemàtiques de PortAventura World, del qual tots els seus seguidors han pogut ser partícips votant per la seva àrea preferida a través del canal d'Instagram del resort (@portaventuraoficial).

Durant les gairebé quatre setmanes que ha durat la iniciativa, s'han recaptat un total de 74.716 vots per part dels fans del parc temàtic que s'han involucrat de manera molt activa en el campionat, que ha consistit en un combinat d'eliminatòries i un apassionant mundialet. Aquest últim va ser disputat pels dos finalistes, d'entre els quals es va obtenir el guanyador de la competició.

Després d'un torneig molt renyit, que va destacar per la gran participació dels seguidors de PortAventura World, van ser ells mateixos els qui van proclamar a la Xina campiona de la PortAventura World Cup el passat diumenge 15 de juliol, amb 7.150 vots. Xina, una de les àrees amb més història del parc que, a més, compta amb icòniques atraccions com Shambhala o Dragon Khan. La segona finalista, amb 6.430 vots rebuts, va ser Far West. Aquesta àrea, inspirada en una autèntica ciutat de l'antic oest americà, destaca per les seves mítiques construccions i atraccions de fusta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: