Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou engega una campanya d’avaluació del servei d’informació turística

En aquesta enquesta s’analitzarà l’opinió i el grau de satisfacció dels usuaris

Les enquestes es posen a disposició dels interessats a través de dispositius mòbils instal·lats en les oficines d’informació del Patronat de Turisme, a la Plaça Europa i al Xalet Torremar Les enquestes es posen a disposició dels interessats a través de dispositius mòbils instal·lats en les oficines d’informació del Patronat de Turisme, a la Plaça Europa i al Xalet Torremar CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Juliol 2018 08:50

La Regidoria de Serveis Generals, a través del Departament de Qualitat, està desenvolupant un projecte de recollida de l’opinió i el grau de satisfacció de les persones sobre els serveis prestats en les diferents dependències municipals. Aquesta recollida – que es ve fent des de l’any 2016- es realitza a través d’enquestes voluntàries adaptades en funció del servei municipal prestat que pretenen prendre el pols a la qualitat del servei. Segons el regidor delegat de Serveis Generals, Jesús Barragán “l’anàlisi de l’opinió dels usuaris dels serveis és clau en l’àmbit de la presa de decisions”.

En aquesta campanya, les enquestes es posen a disposició dels interessats a través de dispositius mòbils instal•lats en les oficines d’informació del Patronat de Turisme ubicades en la Plaça Europa i al Xalet Torremar, per tal d’avaluar l’atenció rebuda pels usuaris. Les enquestes estan disponibles en sis idiomes, i la campanya es mantindrà durant tota la temporada estival.

L’anàlisi d’aquesta informació, segons el President del Patronat de Turisme, Benet Presas, permetrà detectar punts de millora del servei, i configurar el servei en funció de les expectatives dels interessats.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: