Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca estudia implantar als terrenys de l'Aquopolis un projecte turístic "ambiciós" de futur

Quan acabi la concessió del parc, el 2021, l'Ajuntament convocarà un concurs per a fer un projecte que sigui "la punta de llança" de l'oferta complementària de PortAventura i Hard Rock

Aquopolis Costa Daurada de la Pineda finalitzarà la seva etapa com el parc aquàtic que avui en dia coneixem, l'any 2021 Aquopolis Costa Daurada de la Pineda finalitzarà la seva etapa com el parc aquàtic que avui en dia coneixem, l'any 2021 ARXIU / INFOCAMP
Turisme Josep Cartanyà
Dijous, 21 Juny 2018 11:33

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha anunciat avui que l'Ajuntament està treballant en un projecte "ambiciós" que esdevindrà "la punta de la llança" de l'oferta turística complementària de PortAventura i Hard Rock Entertaintment. Coincidint amb la finalització del termini de concessió del parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada a la Pineda, l'any 2021, l'Ajuntament convocarà un concurs públic, -fruit d'un pla estratègic-, per desenvolupar, segons les bases del model turístic exigit.

Segons Poblet, el nou projecte "s'assemblarà a l'actual espai en quant a la configuració de zones lliures, de zones d'ús públic de grans dimenssions, que tindrà vinculacions amb l'aigua i al paissatge, però que també pot estar vinculat a la ciència i al món museístic, la cultura o la tecnologia". En propers estudis de mercat que es facin s'acabarà de dissenyar les característiques d'un projecte que pretén "guanyar noves ofertes i nous contingents de turisme familiar de classe mitja i alta", ha afegit l'alcalde.

Poblet ha fet aquest anunci en el transcurs de la conferència 'Vila-seca, espai d'oportunitats que es fan realitat', que ha pronunciat aquest dijous a la Cambra de Tarragona, on ha fet un repàs de com ha evolucionat el municipi durant els últims trenta anys. Fent un comparatiu amb l'any 1987, el batlle ha dit que en aquell moment es va apostar per l'Aquopolis i que, gràcies al seu èxit, més tard s'ampliaria l'oferta turística de la Costa Daurada -més enllà del sol i platja- amb Port Aventura i el creixement de l'oferta hotelera. En aquest sentit, Poblet ha dit que el nou projecte que es plantegi al 2021 "no ha de canviar el model però ha de tenir alguns conceptes fruit de les noves tendències del turisme".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: