Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades ofereix un cap de setmana ple de propostes

S’emmarca dins de l’iniciativa “Catalunya, Hola Família”, amb l’objectiu d’apropar el turisme familiar a destinacions catalanes que tenen segell de turisme familiar com és el cas de Prades des de 2014

Un dels personatges a buscar és el Nen de les Muntanyes Prades, dins del programa d'activitats "Catalunya, Hola Família" Un dels personatges a buscar és el Nen de les Muntanyes Prades, dins del programa d'activitats "Catalunya, Hola Família" CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 17 Mai 2018 19:15

Prades té preparades activitats familiars per aquest cap de setmana del 19 al 20 de maig arran de l’acció “Catalunya, Hola Família” de l’Agencia Catalana de Turisme. L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar el turisme familiar a destinacions catalanes que tenen segell de turisme familiar com és el cas de Prades des de 2014. A més es vol contribuir a la desestacionalització, destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies. Observacions astronòmiques, ruta de les orquídies, visites guiades, berenar i esmorzar saludables i excursió són les activitats familiars proposades per aquest cap de setmana a Prades.

Paral·lelament a les activitats familiars, es podran buscar i “caçar” al municipi 25 éssers llegendaris catalans a través d’una app de realitat augmentada creada per a l’ocasió. Un cop caçats els personatges, les famílies els podran tornar a reproduir on es vulgui. Si s’han capturat tots els 25 personatges es podrà recollir un premi com a recompensa a l’Oficina Municipal de Turisme de Prades. Si el telèfon no té giroscopi no es podran caçar els éssers però si es podrà accedir a la galeria i conèixer els diferents ésser que hi ha.

Un dels personatges a buscar és el Nen de les Muntanyes Prades. La història diu que Pere Balcells (Nen de Prades) va abandonar el poble amb 15 anys per presentar-se voluntari a la partida del coronel Moore durant la tercera guerra carlina. Les seves gestes popularitzades pels diaris de l’època el van convertir en un guerriller famós que dia rere dia reclutava nous seguidors. L’aplicació es pot descarregar a aquest l’enllaç.

El programa

El dissabte 19 de Maig a les 10h, hi haurà una sortida per a tota la família a la roca foradada i la ruta de les ermites. Es farà des de la Plaça Major des d’on es podrà fer la inscripció a les 9:50h. L’activitat és gratuïta a càrrec dels Birimbins. A les 16, 17 i 18h es podrà realitzar una visita guiada d’1h per la vila vermella de Prades. El preu de l’activitat serà de 5 euros per adult i 3 euros els nens, però hi haurà d’haver com a mínim sis persones amb mínim de dos adults per poder fer l’activitat. Es poden fer les inscripcions trucant al 977 868 302 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

A les 18:30h es farà el Berenar Saludable a càrrec de l’Ajuntament de Prades i Danone, a la plaça Major, i serà gratuït per a tothom. A les 19h es realitzarà l’Observació astronòmica ‘Júpiter, el rei del Sistema Solar’ a càrrec d’Aleix Roig d’Astroprades a la sala polivalent de l’ajuntament. I finalment, a les 22h hi haurà l’Observació pública: a la xerrada introductòria s’indicarà el lloc d’observació, i el preu de l’activitat serà de 8 euros per adult i 5 euros per nen. Per cada compra d’entrada d’adult, una entrada de nen serà gratuïta. Es poden fer les inscripcions trucant al 977 868 302 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El diumenge 20 de Maig a les 09:30h, es farà l’Esmorzar Saludable, a càrrec de l’Ajuntament de Prades i Danone, A la Plaça Major. I serà gratuït. I, finalment, a les 10h es realitzarà la Ruta de les orquídies: la durada serà d’1:30h, i el preu de l’activitat serà de 12 euros els adult, les entrades de menors seran gratuïtes. Com a mínim hi hauran d’haver vuit adults per poder fer l’activitat, i anirà a càrrec de Prades Aventura. Es poden fer les inscripcions trucant al 626 133 606.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: