Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona rebrà dos creuers divendres

El Seabourn Ovation, procedent de Sete (França) i l'Star Flyer, que ve de València, arribaran a les 09h al Moll de Llevant i a la Marina Port Tarraco, respectivament

El Seabourn Ovation, procedent de Sete (França) farà escala al Moll de Llevant del Port de Tarragona El Seabourn Ovation, procedent de Sete (França) farà escala al Moll de Llevant del Port de Tarragona CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 17 Mai 2018 18:42

El Port de Tarragona rebrà dos creuers el proper divendres, 18 de maig. A les 09h, arribarà al moll de Llevant el Seabourn Ovation, de la companyia Seabourn, procedent de Sete (França). Es tracta d’un creuer de 210 metres d’eslora amb una capacitat per a 604 passatgers. El Seabourn Ovation marxarà cap a Màlaga a les 19 hores. Mitja hora abans de partir el creuer, els Xiquets del Serrallo faran un pilar de comiat.

D’altra banda, també a les 09h, arribarà a la Marina Port Tarraco el creuer Star Flyer, de la companyia Star Clippers, procedent de València. Amb una eslora de 117,57 metres i una capacitat per a 170 creueristes, l’Star Flyer marxarà cap a Barcelona a les 21 hores.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des de la mitjanit de divendres, a les 00.01 hores, i fins les 00.00 de dissabte, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: