Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona aposta per la realitat virtual

El Patronat Municipal de Turisme inicia una campanya de promoció de l’aplicació Imageen “Reliving Tarraco”

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, mostrant la nova aplicació. A l'esquerra, el representant d'Imageen, José Antonio Muñiz La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, mostrant la nova aplicació. A l'esquerra, el representant d'Imageen, José Antonio Muñiz MAURI FERNÁNDEZ
Turisme Albert Cuesta
Dimecres, 25 abril 2018 13:21

Tarragona Turisme llança una campanya de promoció de l’aplicació gratuïta Imageen “Reliving Tarraco”, per a mòbils, tauletes i les innovadores ulleres 3D. L’aplicació proposa, a través de la realitat virtual, una experiència immersiva a l’antiga ciutat romana que recrea el passat i el present de quatre llocs emblemàtics: l’Amfiteatre, el Circ Romà, el Fòrum local i el recinte de Culte, ubicat a l’actual emplaçament de la Catedral.

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha assegurat que a través de l’aplicació es pretén “millorar la qualitat de l’experiència dels nostres visitants”, i ha afegit que és una bona eina per “afavorir el vincle i la integració entre els turistes i la comunitat local”. L’objectiu d’aquesta campanya és potenciar la marca Tarragona gràcies a les oportunitats de visibilitat i promoció que aporta aquesta eina. Es pretén involucrar els agents turístics i a tota la ciutadania en general com a principals prescriptors.

Imageen està disponible per IOS i Android i es pot descarregar de manera gratuïta. Cadascun dels atractius turístics ofereix diverses funcionalitats; Slider: mitjançant una barra de temps, que es pot manipular manualment, es combina passat i present; Avatar: a través d’un guia virtual es fa una explicació de com ha canviat l’enclavament des del passat fins ara; Vídeo explicatiu: en pocs minuts es pot descobrir el que passava i com es vivia a Tarraco.

L’aplicació, que fa vora any i mig que ja és funcional, ha tingut prop de 200.000 descàrregues. L’app té un pes bastant elevat, ja que conté funcions d’alta qualitat, realitat augmentada, vídeos 360º, entre d’altres, però permet descarregar els punts emblemàtics prèviament per la seva visualització futura, sense necessitat de fer-ho mitjançant l’ús de dades mòbils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: