Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bèsties de foc, màgia i el Sésamo Aventura visiten Cambrils aquest cap de setmana

El municipi participa a la campanya ‘Catalunya, Hola Família’

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i al regidora de Turisme, Mercè Dalmau, mostren el cartell amb la imatge de la Farnaca, bèstia de foc de Cambrils L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i al regidora de Turisme, Mercè Dalmau, mostren el cartell amb la imatge de la Farnaca, bèstia de foc de Cambrils CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 20 abril 2018 11:13

Cambrils participa en l’acció promocional de turisme familiar ‘Catalunya, Hola Família’ de l’Agència Catalana de Turisme del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat. Les destinacions de costa celebren activitats aquest cap de setmana, del 20 al 22 d’abril.

Entre els actes programats a Cambrils, diumenge a les 13h, hi ha una cercavila amb les bèsties de foc Farnaca i Farnaqueta, que sortirà de davant de l’Oficina de Turisme. També cal destacar l’espectacle de màgia amb el mag Nebur de dissabte, a les 18h, al Parc del Pescador o l’espectacle de teatre de carrer Dragon Street de diumenge a les 12h al port. A més, durant els tres dies les persones interessades podran pujar al trenet turístic i gaudir d’un trajecte pels espais més emblemàtics de la ciutat.

D’altra banda, dissabte a les 12 i a les 13h hi haurà espectacle amb personatges de Sésamo Aventura al Parc del Pescador, esmorzars i berenars amb Danone, promocions als hotels Can Solé, Sol Port Cambrils i Estival Eldorado Resort; descomptes als Càmpings Joan, Platja Cambrils, La Llosa & Bungalow Park i Mas Montbrió Belvédère; menús especials pels més petits als restaurants El Pòsit, Gami, Mas Gallau i Denver, i preus reduïts per als infants en les activitats del jardí històric Parc Samà, Rodabike Cycling Holidays, el Museu Molí de les Tres Eres, la Vila Romana de la Llosa i l’Estació Nàutica Costa Daurada.

‘Llegendes en Família’

Per a aquesta primera edició, el tema escollit ha estat ‘Llegendes en Família’, amb l’objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, s’ha creat l’app “Llegendes en família” que permetrà buscar i “caçar” durant aquests dos caps de setmana, els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori.

En el cas de les destinacions del Camp de Tarragona, aquests éssers són: el Pirata Dragut de Salou, la Donzella de Vila-seca La Pineda Platja, la Farnaca de Cambrils, el Drac Caramot del Vendrell, la Serena dels Ports i el Nen de les Muntanyes de Prades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: