Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus proposa una experiència familiar per descobrir Gaudí

L’experiència inclosa en la campanya 'Catalunya, Hola Família' té com a objectiu familiaritzar-se amb el personatge d'Antoni Gaudí, descobrir el Reus i la Barcelona de la seva època

Taller familiar al Gaudí Centre de Reus Taller familiar al Gaudí Centre de Reus CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 20 abril 2018 10:32

El Gaudí Centre acull aquest cap de setmana l'activitat 'Catalunya, Hola Família', promoguda per l'Agència Catalana de Turisme, en col·laboració amb els ens de promoció territorials i un total de 24 destinacions de turisme familiar. Aquesta acció es farà per primera vegada i es durà a terme del 20 al 22 d'abril, al voltant del tema escollit per a l'ocasió que és 'Llegendes en Família', amb l'objectiu de posar èmfasi en la història i la mitologia del territori.

En el cas de la ciutat, aquesta activitat, dinamitzada i pensada per fer conjuntament en família, està destinada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena i didàctica. La activitat té com a objectius familiaritzar-se amb el personatge d'Antoni Gaudí, descobrir el Reus i la Barcelona de la seva època, conèixer millor la professió d'arquitecte i identificar els principals elements característics de l'obra gaudiniana.

En el decurs de la visita, petits i grans descobriran els personatges i els trets més essencials de la vida de Gaudí a través d'un joc d’empatia, tot potenciant els aspectes més rellevants de la seva vida i la seva obra. Al final de la visita, es realitzarà un taller artístic relacionat amb l'obra de Gaudí.

L'activitat és gratuïta pels infants i té un cost de 4 euros pels adults acompanyants. És imprescindible la reserva prèvia trucant al 977 010 670 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per aquesta primera edició, s’ha creat l’app “Llegendes en família” que permetrà buscar i “caçar” els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: