Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els creuers Saphire i Costa Victoria arriben al Port de Tarragona

El primer arribarà dijous i el segon atracarà divendres

El Costa Victoria, un dels dos creuers que farà escala al Port de Tarragona El Costa Victoria, un dels dos creuers que farà escala al Port de Tarragona CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 11 abril 2018 15:54

El creuer Saphire de la companyia Saga Cruises arribarà demà 12 d’abril a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al moll de Llevant. El Saphire, que arribarà a les 08h procedent de Barcelona i marxarà a les 17 hores amb destinació a Motril, té una eslora de 199,63 metres i una capacitat per a 752 passatgers.

El divendres 13 d’abril, a les 8h, arribarà el Costa Victoria, de Costa Cruceros, procedent de Palma de Mallorca. A les 18h, marxarà amb destinació a Marsella. El Costa Victoria té una eslora de 252,9 metres i una capacitat per a 2.394 passatgers.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des d’aquesta mitjanit, a les 00.01 hores, i fins les 00.00 de dissabte, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: