Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Priorat incorpora 20 punts d’informació del Parc Natural de Montsant i de la Serra de Llaberia

Els horaris d’atenció durant la Setmana Santa seran, de 9h a 14:30h i de 16:30h a 18h, exceptuant l’1 i 2 d’abril, de 9h a 14h

Per Setmana Santa, els punts d’informació del Parc Natural de Montsant, a la seu del Parc a la Morera de Montsant, i al Molí de Margalef romandran oberts Per Setmana Santa, els punts d’informació del Parc Natural de Montsant, a la seu del Parc a la Morera de Montsant, i al Molí de Margalef romandran oberts PNM
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Març 2018 11:54

Durant aquesta Setmana Santa, el Priorat ha incorporat 20 establiments com a punts d’informació del Parc Natural de Montsant i l’Espai d’Interès Natural de la Serra de Llaberia, després de superar 40 hores de formació dins el Pla d’accions de la Carta europea de Turisme sostenible del Priorat.

Concretament, els punts d’informació s’han instal·lat al Parc Natural de Montsant, al Molí de Margalef, al Consorci Serra de Llaberia, al Centre d’Interpretació i reproducció de la tortuga mediterrània, a l’oficina de Turisme de Pratdip i Punt d’Informació de la Serra de Llaberia, a l’oficina de Turisme del Priorat, a l’hotel La Siuranella, al Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant, al Celler La Placeta, al restaurant La Morera, a la Masia del Montsant, al càmping Montsant Park, als cellers Costers del Ros, a l’hotel Lotus Priorat, a l’oficina de Turisme de Cornudella de Montsant, a la Cartoixa de Santa Maria d’Escaladei, a Cal Porrerà, al Mas del Salin i al Palauet del Priorat.

Horaris per Setmana Santa

Els horaris especials per Setmana Santa dels punts d’informació seran, a la seu del Parc Natural a la Morera de Montsant, del 26 al 31 de març, de 9h a 14:30h i de 16:30h a 18h; exceptuant l’1 i 2 d’abril que romandrà obert des de les 9h fins les 14h. Respecte el punt d’informació i Centre d’Interpretació Molí de l’Oli a Margalef de Montsant, l’horari dels dies 28, 29, 30 de març i 1 i 2 d’abril de 9h a 14h; i el 31 de març de 9h a 14h i de 16:30h a 18h.

Finalment, al punt d’informació de Cornudella de Montsant, l’horari serà del 26 al 31 de març de les 9h a les 14h i de les 166h fins les 18h; i l’1 i el 2 d’abril, des de les 9h fins les 14h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: