Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell fa un nou pas per convertir la Masia de la Font en un establiment d'enoturisme

El ple aprova el canvi urbanístic que permetrà impulsar la rehabilitació de la Masia a canvi d'impulsar una activitat comercial de tast si venda de vins i caves

La Masia de la Font, als afores de Calafell Poble La Masia de la Font, als afores de Calafell Poble CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Març 2018 14:38

El ple de l’Ajuntament de Calafell ha completat el canvi urbanístic que fa possible convertir la Masia de la Font en un establiment d’enoturisme. Aquest mateix canvi redueix, a la vegada, l’edificabilitat a aquest sector del municipi, gràcies a un acord entre la propietat i l’Ajuntament.

Gràcies a l’acord, serà la iniciativa privada la que es faci càrrec de la rehabilitació de la Masia, a canvi de poder-hi impulsar una activitat comercial de tasts i venda de vins i caves. La Masia de la Font està catalogada com a bé a protegir. És un mas del segle XVIII, situat al carrer Baix Penedès, als afores del nucli del poble.

Aquesta decisió, així com la reducció de l’edificabilitat al sector, és fruit d’un conveni signat el 2014 entre l’Ajuntament i la propietat dels terrenys, per redefinir i reordenar els sòls destinats a equipaments i aprofitament residencial i no residencial. La modificació del POUM es va engegar el juny de 2016 i ara el que s’ha aprovat és el text refòs, que deixa tancada definitivament la qüestió amb la incorporació de modificacions intriduïdes per la Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona.

Publicitat