Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Ruta del Cister presenta novetats amb motiu de l'Any del Turisme Cultural

S'ha creat el Telonari Cultural, que ofereix vals de descompte 2x1 i vals de gratuïtats per descobrir fins a 37 propostes del territori Cister / La ruta també estrena logotip

El Monestir de Santa Maria de Poblet, una de les 37 propostes del 'Telonari Cultural' de la Ruta del Cister El Monestir de Santa Maria de Poblet, una de les 37 propostes del 'Telonari Cultural' de la Ruta del Cister CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Febrer 2018 15:40

El Parlament Europeu ha declarat 2018 com a Any Europeu del Patrimoni Cultural. Des de l’àmbit turístic, l’Agència Catalana de Turisme aprofita la centralitat que la cultura té aquest 2018 per declarar l’Any del Turisme Cultural 2018, amb el repte de propiciar que el turisme posi en valor la cultura i el patrimoni cultural, tant material com immaterial, com a factor clau de singularització de la destinació catalana. La voluntat de La Ruta del Cister és aprofitar aquest any temàtic per difondre tot el patrimoni cultural del territori -el més i el menys conegut. Els Consells Comarcals de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell, ens gestors de La Ruta del Cister, com a tret de sortida, han apostat pel restyling del logotip de La Ruta i per crear un nou producte de turisme cultural al territori.

En relació al logotip, des de fa anys, es mantenia el mateix disseny, però la demanda de modificació provinent, per una banda del propi sector del territori, així com també dels clients potencials de la destinació, ha portat a realitzar aquest canvi.

També, aprofitant que és un any on totes les actuacions de promoció de les marques que li són paraigües (Turisme de Catalunya, Ara Lleida i Costa Daurada) van focalitzades al turisme cultural, s’ha creat un nou producte al territori: el Talonari Cultural de La Ruta del Cister.

El nou Talonari Cultural inclou 37 propostes

Els turistes de les comarques de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell poden gaudir des d'avui de vals de descomptes de 2x1 i de gratuïtats. Es tracta d'un llibret totalment gratuït i es podrà trobar en diferents establiments i oficines de turisme de les tres comarques. Inclou 37 propostes per gaudir dels espais culturals, visites guiades i activitats amb l'objectiu de motivar al turista cultural i d'atraure als visitants que consideren la  cultura com una activitat complementària. Aquest nou material tindrà validesa durant tot l'any 2018 coincidint amb l'Any del Turisme Cultural.

La iniciativa ha estat possible a la colꞏlaboració dels agents culturals públics i privats que hi participen: el Reial Monestir de Santes Creus, l'Espai Guinovart, el Museu del Torró i la Xocolata d'Agramunt, l'Oficina Municipal de Turisme d’Agramunt, el Museu d’Alcover, la Casa-Museu de la Mel, el convent de Sant Bartomeu, l'Ajuntament de Bellpuig, la Fassina Balanyà, el Museu de la Vida Rural, l'Oficina Municipal de Turisme de l’Espluga de Francolí, l'Ajuntament de Figuerola del Camp, l'Ajuntament de Forès, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà, l'Oficina Municipal de Turisme de Montblanc, Adernats: Vinícola de Nulles, el Centre d’Interpretació Tèxtil la Fàbrica i  Museu Agrícola del Pla de Santa Maria, l'Ajuntament del Pla de Santa Maria, l'Oficina Municipal de Turisme de Santa Coloma de Queralt, la Vinícola de Sarral i Vins i Caves Portell, el Museu Comarcal de l’Urgell, el Museu de la Mecanització Agrària J. Trepat, el Centre d’Interpretació President Lluís Companys, l'Espai Museístic del Cinema de Vallbona de les Monges, l'Oficina Municipal de Turisme de Valls, el Taller Josep Busquets, el Mayoral Espai d’Art, l'Oficina Municipal de Turisme de Verdú, el celler Cooperatiu de Vila-rodona, l'Ajuntament de Vila-rodona i el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet.

Publicitat