Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou millora les plataformes de dutxa a les platges de Ponent i Llevant

Aquesta actuació, per valor de 63.400 euros, forma part de les diverses que es duen a terme al llarg de l’any per tal de tenir les platges en òptimes condicions

Treballs de millora de les plataformes de dutxa a les platges de Salou Treballs de millora de les plataformes de dutxa a les platges de Salou CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Febrer 2018 12:18

L’Ajuntament de Salou està duent a terme la millora de 5 de les plataformes de dutxa existents a la platja de Ponent (4 dutxes) i Llevant (1 dutxa), degut a l’acumulació d’aigua en aquests grups per falta de drenatge.

El motiu de l'actuació és que la sorra de platja és un terreny mòbil, sotmès a l’acció constant del vent, el qual arrossega els grans de sorra que, quan troben un obstacle, s’acumulen formant dunes. Aquest fet afavoreix l’acumulació de sorra de platja prop dels murs costaners, de manera que l’Ajuntament ha decidit actuar davant el mur que separa el passeig Miramar de la platja de Ponent i davant el mur que separa el Carrer Colom de la platja de Llevant. Aquesta acumulació de sorra suposa que les plataformes de dutxes quedin per sota de la cota desitjable i s’acumuli l’aigua.

La regidora de Platges, Julia Gómez, ha assenyalat que “durant tot l’any es treballa pel bon manteniment de les platges, per tenir-les a punt per la temporada”. A més, Gómez ha afegit que “des de l’Ajuntament s’aposta per la qualitat i per seguir millorant el servei que s’ofereix a l’usuari any rere any. Prova d’això son les diverses distincions que rebem al cap de l’any”.

Els treballs consisteixen en l’aixecament actual de les plataformes de fusta, de tal manera que no quedin enfonsades i afavoreixi el drenatge natural; accions puntuals de millora del drenatge. Aleshores es col·loquen les barreres antiarrels que impedeixin físicament que les arrels arribin a la base de les plataformes de les dutxes. També es fan accions de millora en relació al futur manteniment com la creació de registre sobre la base i fixació de les dutxes, la renovació de les fustes en cas que fos necessari i l’aplicació d’olis per a fustes tropicals.

L’empresa adjudicatària ha estat Serveis 360 Plus, amb un pressupost total de 63.444,29 € i un termini d’execució de 10 setmanes.

 

Publicitat