Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc comença el 2018 amb més de 18.000 seguidors a les xarxes socials

Les xarxes socials s’han convertit en un element indispensable en la promoció del municipi

Una de les tres fotografies que han tingut més "m'agrada" al compte de 'montblanc_medieval' a Instagram l'any 2017. Una de les tres fotografies que han tingut més "m'agrada" al compte de 'montblanc_medieval' a Instagram l'any 2017. CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Gener 2018 11:33

L’Oficina de Turisme de Montblanc va tancar l’any 2017 amb més de 18.000 seguidors a les seves xarxes socials que gestiona amb la marca Montblanc Medieval. Un any més, Facebook és la xarxa on hi ha un major nombre de seguidors, amb 11.880, a Instagram 3.367 i a Twitter 2.825. Aquestes són les xarxes on es treballa més intensament, amb publicacions diàries i una relació continuada amb els usuaris, l’activitat a través de Google+, Pinterest i YouTube és molt menor.

Aquesta aposta per les xarxes socials es va iniciar l’any 2014 com a mitjà de relació amb possibles visitants, i a la vegada, com un element d’interacció directa i efectiva amb un públic ampli format pels veïns del municipi, turistes que ja l’han visitat i futurs visitants. La comunicació a través de les xarxes socials i del web de Montblanc medieval es fa a través de l’equip de l’oficina de turisme. Es publica a les xarxes i al web de forma coordinada amb l’Ajuntament, es programen missatges en funció de l’actualitat del moment i s’intenta variar en els temes centrals o els igers dels quals es comparteixen imatges.

Tot i això, el paper dels vilatans s’ha convertit en una eina molt important en la promoció de Montblanc, ja que les imatges que comparteixen a Instagram donen una visió molt variada del municipi durant l’any, els comentaris que fan a Facebook poden ser profitosos per als possibles visitants i a Twitter difonen missatges amb els retuits.

L’oficina de turisme promou l’ús de l’etiqueta #montblancmedieval per tal de projectar imatge de marca de la destinació.

Publicitat