Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ballesteros signa un acord amb Renfe Viajeros per promocionar activitats turístiques i culturals de Tarragona

L’alcalde també ha assistit a l’acte de lliurament que Costa Cruceros España ha fet en reconeixement a la tasca dels integrants de Tarragona Cruise Port Costa Daurada

Signatura del conveni de l'alcalde de Tarragona amb Renfe Viajeros Signatura del conveni de l'alcalde de Tarragona amb Renfe Viajeros CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 19 Gener 2018 08:13

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va singar aquest dijous a Madrid un conveni de col·laboració amb Renfe Viajeros per promocionar activitats turístiques i culturals de Tarragona. Així mateix, aquest acord es concreta en descomptes fins al 35% sobre la tarifa general a tots els assistents i expositors de les activitats relacionades amb la promoció del turisme de congressos. Durant la reunió també s’ha parlat dels Jocs Mediterranis i la col·laboració entre les dues entitats, en aquest cas Patronat Municipal de Turisme i Renfe Viajeros.

Per una altra banda, l’alcalde també ha assistit a l’acte de lliurament que Costa Cruceros España ha fet en reconeixement a la tasca realitzada pels integrants de Tarragona Cruise Port Costa Daurada. Un reconeixement que s’ha celebrat a l’estand Costa Daurada de Fitur i que ha comptat amb la presència del president del Port de Tarragona, Josep Andreu; de la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inmaculada Rodríguez; la regidora de Cultura i Protecció de Reus, Montserrat Caelles; i la directora tècnica del Patronat de Turisme Costa Daurada, Marta Farrero. El lliurament del premi l’ha fet el director general de Costa Cruceros a Espanya i Portugal, Raffaele D’Ambrosio. És el primer any que Costa Cruceros lliura un reconeixement d’aquest tipus.

Finalment, l’alcalde va participar al vespre a l’acte de presentació del programa del 25è aniversari de la creació de la Red de Ciudades Patrimonio de la Humanidad. Aquest divendres, Josep Fèlix Ballesteros assistirà a l’assemblea extraordinària d’alcaldes del Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: