Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Costa Daurada suma sinèrgies per atreure el turisme de proximitat

El conveni Corner per a la promoció turística de la Costa Daurada s'incrementa un 20% i s'eleva als gairebé 290.000 euros

Fotografia de família amb els representants d'ajuntaments i entitats participants en la signatura del conveni Corner Costa Daurada. Fotografia de família amb els representants d'ajuntaments i entitats participants en la signatura del conveni Corner Costa Daurada. LAIA MOLNÉ
Turisme Laia Molné
Dimarts, 16 Gener 2018 14:58

Un total de 24 ajuntaments i entitats turístiques de la Costa Daurada es conformen en la 15a edició de l'anomenat Corner per sumar esforços i sinèrgies per promocionar-se a fires i mercats, amb un important accent al mercat nacional i de proximitat, com per exemple Aragó, Navarra o França.

Enguany l'acord ha incrementat la seva dotació fins als 287.000 euros, el que representa un 20% respecte a l'anterior conveni, gràcies al qual els ajuntaments i entitats integrats del Corner es presentaran de forma conjunta, com a Costa Daurada, a un total de 9 fires nacionals i internacionals. A més, aquest acord també serveix per a la promoció exterior on-line de la marca turística.

El president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer, ha insistit en la importància de “sumar esforços” per aconseguir millor resultats en un mateix objectiu. D'aquesta manera la Diputació de Tarragona, promotora del projecte, preveu uns resultats similars o millors als rebuts durant el 2017 en referència al turisme de la Costa Daurada.

L'esperada Nit del Turisme

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha aprofitat l'ocasió per recordar que la Nit del Turisme se celebrarà, però que a causa de la situació política del país i la falta de Govern “no és el moment idoni per realitzar aquest acte”, el qual s'ajorna fins que la situació es normalitzi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: