Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El càmping Playa Montroig rep un reconeixement internacional per les seves instal·lacions

El càmping montrogenc reafirma el seu posicionament i es situa com un dels establiments campistes de referència durant 35 anys consecutius

Imatge d'un dels bungalous del Paya Montroig Camping Ressort Imatge d'un dels bungalous del Paya Montroig Camping Ressort CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 12 Gener 2018 11:13

El Playa Montroig Càmping Ressort ha sigut guardonat amb dos premis internacionals a nivell europeu per la seva tasca en el món del turisme durant l’any 2017. Els premis han estat l’ADAC Superplatz, atorgat per l’associació automobilística alemanya amb més socis, els quals han qualificat el càmping montrogense amb 5 estrelles, la màxima puntuació. El ressort també ha rebut el premi de ‘TopCamping’ del club automobilista Holandes (ANWB).

El Platja Montroig porta des de l’any 1993 rebent la categoria Superplatz de la companyia ADAC, aconseguint inclús un premi especial per mantenir durant 25 anys seguits aquesta distinció. El director del càmping montrogense, Alejandro Giménez, s’ha mostrat molt satisfet per aquestes distincions: “Portem 35 anys consecutius rebent reconeixements entre els millors càmpings d’Europa i això significa que estem fent una bona feina”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: