Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc posa en marxa la campanya de promoció de calçotada i visites guiades

Les reserves d’una calçotada en un restaurant del municipi tindran una oferta de 2x1 en la visita guiada al nucli històric

Imatge d'arxiu d'una visita guiada al nucli històric de Montblanc Imatge d'arxiu d'una visita guiada al nucli històric de Montblanc CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 12 Gener 2018 09:39

Montblanc posa en marxa per cinquè any consecutiu la campanya de promoció turística que uneix la calçotada i les visites guiades al nucli històric de la capital de la Conca de Barberà. Així doncs, els clients que hagin reservat una calçotada a qualsevol dels establiments del municipi durant el cap de setmana tindran una oferta de 2x1 per la visita guiada a Montblanc el mateix dia. Aquesta iniciativa vol relacionar l’element patrimonial i històric de Montblanc amb el component gastronòmic de la calçotada.

La col·laboració entre l’Oficina de Turisme de Montblanc i els restaurants del municipi anirà, del 13 de gener fins al 25 de març, els propers onze caps de setmana. La visita guiada començarà a les 11.30 hores a l’oficina de turisme i té una durada d’una hora i mitja, en què es visitaran el recinte emmurallat, places i carrers del nucli antic, l’antic hospital de Santa Magdalena, i les esglésies de Santa Maria i de Sant Miquel.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: