Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Sangulí Salou guanya el premi 'Camping de l’Any 2018'

El càmping ha estat el guanyador del premi ANWB en la categoria dels millors allotjaments de lloguer d'Europa

El Safari Tents Àfrica ha estat la principal novetat d'aquesta temporada del Camping & Resort Sangulí Salou El Safari Tents Àfrica ha estat la principal novetat d'aquesta temporada del Camping & Resort Sangulí Salou CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 11 Gener 2018 12:21

El Camping & Resort Sangulí Salou és un dels guanyadors del premi ANWB al Camping de l’Any 2018. Concretament, ha resultat vencedor en la categoria dels millors allotjaments de lloguer. El Sangulí Salou ha guanyat en una de les tres categories d’uns Premis ANWB en els quals es presentaven 180 càmpings de tota Europa. Per a la selecció dels guanyadors s’han realitzat inspeccions independents a tots els establiments turístics.

Amb aquest premi, el Camping & Resort Sangulí Salou ha acabat de celebrar el seu 45è aniversari; un any en el qual s’ha demostrat la seva evolució en el sector amb la inauguració de l’Àfrica, la nova zona Resort. Així, s’ha seguit adaptant a les tendències i necessitats del client, mantenint la seva essència i convertint-se en una referència en el turisme en l’àmbit europeu. 

El premi als millors allotjaments de lloguer ha estat gràcies a la tematització que es viu en tot el seu recinte. El Sangulí busca una història sobre la qual pilotar una experiència. A partir d’aquí, s’intenta plasmar la identitat de l’empresa buscant inspiració en altres mons. I la consolidació i culminació en tematització ha arribat amb l’Àfrica. Aquesta zona compta amb 300 allotjaments lodges i 12 tendes safari repartides sobre tres grans terrasses batejades com a Sabana Alta, Mitjana i Baixa. Segons la zona, es poden gaudir d’unes vistes diferents, però sempre amb totes les comoditats possibles.

En total, són cinc tipologies d’allotjaments: els lodges Nuba, Samburu i Masai, i les tendes Safari Tent i Grand Safari Tent. Per una banda, els lodges són allotjaments de fusta i materials que el fan fusionar-se amb el paisatge. Compten amb grafismes espectaculars d’animals salvatges a les habitacions que destaquen sobre un mobiliari neutre i modern. D’altra banda, les tendes safari són la representació més emblemàtica de la salvatge Àfrica, fetes amb materials sostenibles i de qualitat, fustes de llarga duració estructures d’acer i teles especials per revestir la tenda. A més, seguint amb la filosofia del Sangulí, tots els allotjaments segueixen criteris de sostenibilitat. Aquests allotjaments, sumats als ja existents de caràcter mediterrani, polinesi i caribeny, han fet que el Sangulí rebi el premi als millors allotjaments de lloguer.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: