Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El món universitari debatrà a Vila-seca sobre nous models turístics

La Factultat de Turisme i Geografia de la URV acollirà el setè Fòrum REDINTUR que engloba 27 universitats espanyoles

La Facultat de Geografia i Turisme de Vila-seca de la URV La Facultat de Geografia i Turisme de Vila-seca de la URV CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Novembre 2017 11:09

Els propers 16 i 17 d’octubre la Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca acollirà la XXXIV Reunió REDINTUR, una xarxa formada per 27 universitats espanyoles que imparteixen programes de postgraus en diferents àmbits del Turisme.

La trobada s’iniciarà amb la inauguració del VII Fòrum REDINTUR, que serà presidida per l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré; la degana de la Facultat de Turisme i Geografia, Marta Nel-lo i el president de REDINTUR, Antonio Guevara. A continuació, tindrà lloc una taula rodona amb la participació de Pere Segura, regidor d'Universitat, Cultura i Excel·lència de l’Ajuntament de Vila-seca i president del Patronat de Turisme, que pronunciarà la xerrada 'Vila-seca, l’èxit de la reformulació del model turístic amb visió de futur'. Per la seva banda, la directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Marta Ferrero, pronunciarà la conferència 'Plans estratègics de la Costa Daurada'.

Finalment, a les 11.30 h es preveu la presentació de vuit treballs fi de màster seleccionats per la Comissió Avaluadora de REDINTUR, dels quals dos seran guardonats amb la “Distinció Extraordinària”. 

Publicitat