Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona promociona el seu patrimoni a la World Travel Market de Londres

La ciutat de la mà del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

Imatge de l’estand del GCPHE a la World Travel Market de Londres Imatge de l’estand del GCPHE a la World Travel Market de Londres CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Novembre 2017 17:00

Del 6 al 8 de novembre, Tarragona ha estat present a la World Travel Market de Londres, la fira del sector turístic més important del món, de la mà del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE) i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Amb la seva presència a l’esdeveniment, la ciutat ha tingut la oportunitat d’impactar en el mercat britànic, un dels mercats emissors amb més pes a la ciutat. De fet, a Tarragona, el mercat britànic va ser el 2016 el segon mercat emissor internacional més important després de França en pernoctacions hoteleres i el quart en pernoctacions a càmpings, per darrere de França, Alemanya i Holanda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: