Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

8.000 persones han visitat enguany la Vila Closa d'Altafulla

Els principals visitants són de Catalunya i Espanya, la resta de França i el Regne Unit

Foto de família de la visita guiada especial a la Vila Closa d'Altafulla, adreçada als restauradors i restauradores del municipi Foto de família de la visita guiada especial a la Vila Closa d'Altafulla, adreçada als restauradors i restauradores del municipi CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 09 Novembre 2017 11:45

Les visites guiades a la Vila Closa l’Altafulla han rebut un total de 8.079 visitants durant aquest any. L’afluència més gran es concentra durant els mesos d’estiu, en què s’han comptabilitzat un total de 6.700 persones. Les xifres encara no són definitives, ja que no inclouen els mesos de novembre i desembre. Els visitants provenen principalment de Catalunya, un 50%, i de l’Estat espanyol, un 25%. La resta són de França i el Regne Unit.

Aquesta activitat s’organitza des de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla. El regidor de Turisme, Jaume Sánchez, considera que les xifres són “molt positives” i que demostren la “bona salut” d’aquesta acció turística. Les encarregades de les visites són les dues guies del municipi, Dolors Guinjoan i Joana badia, sota l’organització de la tècnica Núria Barba.

L’Oficina de Turisme va organitzar dilluns una visita guiada a la Vila Closa en què han assistit les restauradores i restauradors del municipi que hi col3laboren. Al final del recorregut, es va oferir un refrigeri i una copa de cava a tots els participants.

Horaris i tarifes

Les visites durant la tardor i l’hivern tenen lloc l’últim dissabte de cada mes, a les 11h, amb una participació mínima de 10 persones. A l’estiu, els horaris s’amplien a tots els dilluns i els dijous a la tarda.

És necessari fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de la plaça del Pou, o trucar al telèfon 977 65 14 26. El preu de la visita és de 4 euros. És gratuït per als menors de 12 anys, i pels menors de 18 anys s’aplica un 50% de descompte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: