Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La llicència definitiva per al Hard Rock s'adjudicarà a l'octubre

La companyia nord-americana demana una pròrroga per tenir més temps per donar el vist-i-plau als requisits del document tècnic

Terrenys on s'ha de construir el Hard Rock Entertainment World Terrenys on s'ha de construir el Hard Rock Entertainment World EL PUNT AVUI
Turisme El Punt Avui/ACN
Dilluns, 25 Setembre 2017 18:19

L'adjudicació definitiva de la llicència per al Hard Rock Entertainment World s'allargarà fins a l'octubre, segons ha avançat 'La Vanguardia' i han confirmat a l'ACN, fonts del Departament d'Economia. Tot i que, la previsió era fer aquest tràmit al setembre, la complexitat del concurs ha fet que Hard Rock hagi demanat uns dies de pròrroga abans de donar el vist-i-plau als requisits que demana el documet tècnic d'adjudicació.

Cal recordar que la mesa d'avaluació es va reunir el passat 8 de setembre, quan es va aprovar enviar a Hard Rock l'informe preliminar de resolució. La companyia nord-americana disposava de deu dies hàbils per donar el vist-i-plau i assumir els requisits del document tècnic, tal com informa el rotatiu. Però l'empresa ha demanat una pròrroga i la seva resposta no arribarà fins a l'octubre, segons fonts del Govern. Un cop arribi la resposta, es podrà resoldre el concurs i adjudicar la llicència.

Un cop s'aprovi l'informe definitiu d'adjudicació, Hard Rock disposarà d'un mes per constituir la unió temporal d'empreses (UTE) que ha de desenvolupar el projecte, que es farà de la mà de Value Retail i PortAventura. Passat aquest termini, la UTE tindrà un altre mes per adquirir els terrenys on s'ha de desenvolupar el Hard Rock Enterteainment World, que pertanyen a la Caixa.

Hard Rock

El projecte de Hard Rock, valorat en 2.000 milions d'euros, es començarà per una primera fase valorada en 665 milions. Els primers treballs inclouran la construcció d'un hotel amb forma de la icònica guitarra de Hard Rock de 600 habitacions. En aquest hotel hi haurà l'únic casino que podrà tenir el complex. PortAventura desenvoluparà un segon hotel, de 500 habitacions i enfocat al públic familiar, i Value Retail –l'empresa que gesitona La Roca Village- desenvoluparà un espai de 75 botigues. A més, Hard Rock preveu construir una gran piscina de 6.000 metres quadrats i un espai per a concerts amb capacitat per a 15.000 persones. El Govern calcula que el complex podria obrir portes el 2020.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: