Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Conca de Barberà estrena les visites guiades a l’empresa de licors artesans On the Rock

Aquesta multipremiada marca estrena la iniciativa LicoTurisme, que mostra l’elaboració natural d’aquest producte ‘premium’ i ofereix un tast amb maridatge de xocolates

Visita guiada a On the Rocks amb un tast de licors amb maridatge de xocolates Visita guiada a On the Rocks amb un tast de licors amb maridatge de xocolates CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Agost 2017 12:37

Els licors artesans de l’empresa vimbodinenca On the Rocks no han parat de guanyar premis internacionals per la seva qualitat, des que van sortir al mercat, fa només tres anys. Ja en són una vintena, entre els quals destaquen el reconeixement com a Licor de l’Any a Espanya, lliurat en el marc de la Berlin International Spirits Competition 2017, o les dues medalles d’or al concurs internacional Gilbert&Gaillard, a França. Ara, qui vulgui descobrir els secrets d’aquest èxit ja pot apuntar-se a la nova experiència LicoTurisme d’On the Rocks, una visita guiada per l’interior de l’empresa i pel jardí on es conreen les plantes aromàtiques amb què s’elaboren els licors, amb un tast d’aquest producte maridat amb bombons de Cacao Sampaka.

On the Rocks planteja aquesta singular experiència enoturística de la Conca de Barberà com un complement a les visites al proper monestir de Poblet, al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí o a d’altres indrets destacats de la comarca. «Gaudim d’un entorn privilegiat pel que fa a natura i patrimoni», assenyala en aquest sentit Maria de la Peña, cofundadora d’On the Rocks juntament amb Rosa Roca. D’altra banda, afegeix que obrir l’empresa a les visites permet al consumidor valorar i gaudir millor del producte.

La iniciativa LicoTurisme ja s’ha posat en marxa amb els primers visitants. La visita també està oberta a acompanyants menors d’edat, que òbviament no poden participar en el tast però sí que poden degustar les xocolates del maridatge i conèixer el jardí i el conjunt de les instal•lacions de l’empresa vimbodinenca. L’experiència LicoTurisme, que cal reservar prèviament al telèfon 977 878 189 o al 660 580 841, té un preu de 19 € per als adults i de 5 € per als menors.

Una dotzena de varietats

L’empresa On the Rocks, enfocada a un segment de mercat premium, elabora licors amb receptes i mètodes tradicionals incorporant amb un toc de modernitat, i licors completament nous fets per sorprendre el consumidor. En l’actualitat compta amb una dotzena de varietats: Crema de cafè, Foc, Herbes, Brindis, Llet merengada, Llimona, Magnòlia, Taronja-llimona, Pastís de Poma, Poció d’amor, Vermut i Vermut reserva.

Els licors On the Rocks es poden adquirir a la seva botiga on-line i també en botigues especialitzades, com ara Vinum Conca, a l’entrada del monestir de Poblet. També es troba a diferents establiments de restauració de Catalunya i d’arreu de l’Estat. La marca també comença a expandir-se a l’estranger, avalada pels premis internacionals de qualitat obtinguts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: