Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’endarrereix l’adjudicació a Hard Rock

El Govern allarga l’estudi de la documentació per la seva “complexitat”

Terrenys del consorci recreatiu i turístic on preveu ubicar-se el complex de Hard Rock Terrenys del consorci recreatiu i turístic on preveu ubicar-se el complex de Hard Rock EL PUNT AVUI
Turisme El Punt Avui/ACN
Divendres, 28 Juliol 2017 08:16

La taula de valoració del concurs per a la concessió de llicències per al desenvolupament d’un complex d’oci i joc a Vila-seca i Salou ha endarrerit la data del seu informe d’adjudicació provisional. En principi, el govern de la Generalitat preveia que el document podria estar llest avui en favor de Hard Rock International, l’única empresa que va presentar un projecte per al consorci recreatiu turístic (CRT). El secretari d’Hisenda i president de la taula, Lluís Salvadó, va avançar ahir que la decisió s’endarrerià “uns dies” davant el fet que l’expedient, que consta de 3.000 folis, és “complex”.

Com que l’agost és pràcticament inhàbil, l’adjudicació provisional haurà d’esperar, per tant, al principi del setembre. Tot i això, el govern va insistir que es treballa “sobre el calendari previst” i que si l’empresa no demana informació addicional a l’adjudicació provisional, la resolució definitiva del concurs es podria mantenir el dia 8 de setembre, com estava previst inicialment. En cas contrari, la decisió final es faria després de l’11 de setembre.
Malgrat que s’acabi produint aquest retard, però, el govern destaca que el mes de novembre l’empresa adjudicatària ja ho tindrà tot a punt per començar el projecte, pel qual haurà d’adquirir els terrenys ara en mans de La Caixa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: