Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Räikkönen visita Ferrari Land

Kimi Räikkönen ha gaudit d'una experiència única a Ferrari Land i no ha perdut 'oportunitat de pujar a l'Xarxa Force, l'accelerador vertical més alt d'Europa

Kimi Räikkönen i Marc Gené han pujat al Red Force, l'accelerador vertical més alt d'Europa Kimi Räikkönen i Marc Gené han pujat al Red Force, l'accelerador vertical més alt d'Europa PORTVENTURA WORLD
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 11 Mai 2017 16:22

El pilot de l'Scuderia Ferrari, Kimi Räikkönen, ha conegut en primera persona Ferrari Land, l'únic parc temàtic d'Europa dedicat a la llegendària marca italiana. El pilot finlandès ha visitat les instal·lacions i ha gaudit d'algunes de les atraccions del nou parc de PortAventura World.

Marc Gené, pilot de proves de Ferrari, ha exercit d'amfitrió en el seu recorregut per Ferrari Land. Kimi Räikkönen i Marc Gené s'han muntat junts al 'Xarxa Force' on han experimentat l'acceleració de la muntanya russa més alta i ràpida d'Europa, símbol de la velocitat, la tecnologia i la innovació.

Abans de tornar als entrenaments del Gran Premi de Catalunya de Fórmula 1, el pilot ha deixat signat un mico que passarà a formar part dels objectes mítics de Ferrari Land.

El parc temàtic està cridat a ser és una de les destinacions de la temporada per viure una experiència familiar completa. Les seves 11 atraccions estan pensades perquè adults i nens gaudeixin junts: 'Ferrari Experience' que inclou 'Racing Legends' i 'Flying Dreams', les dues atraccions immersives del parc. Coronant l'skyline, 'Xarxa Force' i les 'Thrill Towers'. Així mateix, per posar a prova la perícia com a pilot dels visitants, el parc compta amb atraccions com els simuladors semi-professionals de 'Pole Position Challenge', el circuit de carreres 'Maranello Grand Race' i 'Pit Stop Record', una activitat que repta a canviar les quatre rodes d'un Fórmula 1 a escala real.

Per completar l'experiència, els visitants poden gaudir del Ristorante Cavallino, un tradicional trattoria italiana inspirada en el restaurant de Maranello (seu de Ferrari); un Fast Food temàtic, un punt de restauració 'Pit Lane' i delicioses gelateries italianes, com 'Ice Cream Box'. A més, Ferrari Land Store disposa d'una selecció dels productes oficials més exclusius de la marca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: