Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fernando Aldecoa: “El 2018 obrirem 300 dies”

El director general PortAventura World espera que Ferrari Land beneficiï l'activitat del centre de convencions, amb un calendari propi respecte a la resta del parc

Aldecoa, ahir durant l'acte d'inauguració de Ferrari Land Aldecoa, ahir durant l'acte d'inauguració de Ferrari Land JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Turisme Azahara Palomares / El Punt Avui
Divendres, 05 Mai 2017 08:33

Fernando Aldecoa és director general de Port Aventura des del 2012.

Amb Ferrari Land, arriba el moment que Port Aventura World obri tot l'any?

Un dels objectius que busquem és allargar la temporada. El 2017 Ferrari Land tindrà un calendari similar al de la resta del parc i obrirà 250 dies, però a partir de l'any vinent Ferrari Land obrirà més. El 2018 esperem que obri 300 dies.

No allargaran, però, el calendari la resta de parcs?

Hem de veure com funciona aquesta temporada, però la idea és que Ferrari Land pugui obrir sol. Ens permetrà, per exemple, que les empreses que vulguin fer esdeveniments al nostre centre de convencions puguin demanar també obrir de manera parcial, total o exclusiva Ferrari Land. Ja estem rebent moltíssimes demandes en aquest sentit.

Els va fer patir que l'incendi del desembre passat els impedís obrir a temps?

El del desembre va ser un incident molt visual, però amb zero repercussió en el calendari.

Cap on anirà ara el creixement de Port Aventura?

Volem continuar invertint en noves atraccions i en oferta hotelera. Tenim encara molts terrenys d'expansió, unes 60 hectàrees aproximadament. El futur s'ha de basar a continuar les aliances amb marques globals que ens permeten ser un producte únic.

Darrerament hi ha hagut rumors de canvis en l'accionariat del parc.

Només puc dir que l'accionista està encantat i vol continuar molts anys aquí.

Com veuen el projecte conegut com a BCN World, que s'ha de fer al costat del parc?

Sempre ens hem manifestat a favor del projecte, ja que és molt positiu per a l'entorn, i esperem que arrenqui com més aviat millor.

Publicitat