Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Oficina de Turisme de Montblanc rep el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor 2016

L’Oficina també inclou l’experiència del viatger durant la seva estada a la vila

Oficina de Turisme de Montblanc Oficina de Turisme de Montblanc CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 16 Març 2017 11:51

L’Oficina de Turisme de Montblanc ha rebut el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor 2016. Aquest reconeixement es concedeix des de fa sis anys als negocis i equipaments turístics que han rebut bones opinions de forma sistemàtica a TripAdvisor.

Normalment els guanyadors són allotjaments, restaurants i atraccions d’arreu del món que ofereixen als seus usuaris una experiència de qualitat superior de manera continuada.

En aquest cas, les opinions sobre l’Oficina de Turisme de Montblanc van més enllà del propi servei d’atenció i informació al visitant i fan referència a l’experiència del viatger durant la seva estada a la vila: visites guiades, monuments, ambient, establiments, etc.

El Certificat d’Excel·lència té en compte la qualitat i la quantitat de les opinions enviades a TripAdvisor pels viatgers al llarg dels darrers 12 mesos. És necessari mantenir una puntuació mínima general de quatre punts sobre cinc, tenir un número mínim d’opinions i un perfil a TripAdvisor amb una antiguitat mínima d’un any. La gran importància d’aquesta plataforma està en el fet que són els mateixos viatgers els que recomanen als futurs visitants, un dels canvis de paradigma que ha comportat la irrupció de la tecnologia en el turisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: