Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El càmping de Montblanc creix i oferirà piscina coberta

La junta de govern municipal ha aprovat una ampliació que inclou un equipament que tindrà ús comarcal

Imatge d'arxiu del càmping Montblanc Park Imatge d'arxiu del càmping Montblanc Park CEDIDA
Turisme Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dimecres, 15 Febrer 2017 08:48

La junta de govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat l'ampliació del càmping Montblanc Park, que permetrà la instal·lació de 50 habitatges mòbils a l'equipament i la construcció d'una piscina de 25 metres que, en una segona fase, es cobrirà i podrà ser utilitzada pels ciutadans de la Conca de Barberà.

La piscina de 25 x 12,5 metres que es vol construir estarà situada a l'espai que actualment ocupen les pistes de bàsquet per tal de tenir un accés directe des de les zones d'aigua existents. Serà descoberta a l'estiu i utilitzada, principalment, pels usuaris del càmping, però a l'hivern es cobrirà i en la segona fase de construcció s'hi farà una coberta retràctil i un mòdul de serveis per tal que pugui ser utilitzada a l'hivern com a piscina coberta climatitzada.

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha explicat que malgrat que la piscina es construeix en conveni amb l'Ajuntament montblanquí, podrà ser utilitzada pels habitants de tota la comarca. Andreu també ha avançat que les escoles podrien fer ús de l'equipament i que l'acord al qual s'ha arribat constata “les bones relacions existents entre el consistori i el càmping”.

Per la seva part, la regidora de Turisme de Montblanc, Ariadna Ferrer, ha manifestat que ja es duen a terme altres accions conjuntes amb el càmping. En aquest sentit, es treballa en un projecte de bicicletes elèctriques a Montblanc que podria ser un atractiu afegit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: