Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

C's Cambrils lamenta que es renovi el servei de neteja i recollida d'escombraries sens un estudi previ

La renovació d’aquest contracte suposarà un cost superior als 5 milions d’euros l’any, segons el grup de l’oposició

Imatge d'arxiu d'una filera de contenidors soterrats a Cambrils. Imatge d'arxiu d'una filera de contenidors soterrats a Cambrils. CANAL CAMBRILS.
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Novembre 2016 13:28

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Cambrils, Imanol Rico, ha lamentat que l'equip de govern delegui el contracte de neteja i recollida d'escombraries "sense que s'hagi realitzat un estudi previ per decidir quines opcions hi ha al mercat i quina d'elles és la millor per al municipi", ja que segons ha comentat "la renovació del contracte per als propers 8 anys suposarà un cost superior als 5 milions d'euros a l'any, és a dir, més de 40 milions sense estudi previ". En l'actualitat el servei de neteja i recollida d'escombraries el realitza l'empresa comarcal Secomsa Cambrils.

Rico ha recordat que el grup municipal de Ciutadans ha demanat explicacions per escrit al govern local sobre aquesta qüestió i ha criticat que "han trigat més d'un mes a respondre" i ha afegit que la resposta que han ofert ha estat "estèril ja que no explica els motius pels quals no accedeixen a realitzar aquest estudi". El portaveu municipal de Ciutadans a Cambrils ha manifestat que considera que "els serveis s'han de gestionar de la manera més eficient i eficaç possible perquè es paguen amb diners de tots, i aquesta resposta posa en dubte que amb el nou conveni sigui així".

"Està clar que a l'equip de govern no li interessa entrar a debatre els pros i contres de les diferents formes de gestió, precisament perquè no confien en convèncer amb els seus arguments", ha alertat Rico. A més ha advertit que des de Ciutadans no deixessin que aquest conveni se signi "a esquena dels ciutadans", i constatat que es tracta del "conveni més important que possiblement signarà l'Ajuntament de Cambrils en els propers 8 anys, amb un cost total de més de 40 milions d'euros que podria superar els 50 milions si s'executés l'opció de prorrogar dos anys més".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: