Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mediterrània demana complir amb l’estudi epidemiològic

L’organització recorda que, ja fa un any i mig, que l’Ajuntament de Tarragona va acordar encarregar promoure l’estudi

Imatge d'arxiu del complex químic sud de Tarragona. Imatge d'arxiu del complex químic sud de Tarragona. JOSEP CARTANYÀ.
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Novembre 2016 19:24

Mare Terra Fundació Mediterrània ha instat les administracions competents que “posin en marxa d’una vegada” l’estudi epidemiològic a Tarragona. L’entitat recorda que l’Ajuntament de Tarragona va aprovar en el ple del passat 17 de juliol del 2015 una moció registrada per Mediterrània en què es comprometia a “promoure un estudi epidemiològic enfocat a establir científicament l’impacte que les activitats que es desenvolupen al Camp de Tarragona puguin tenir sobre la població resident”. La moció - que es va presentar amb l’aval de més de 5.000 signatures - va comptar amb un ampli suport per part del plenari (22 vots a favor, 3 abstencions i 2 vots en contra).

El president de Mediterrània, Ángel Juárez, assegura que “hem tingut molta paciència amb aquesta qüestió degut a la seva importància, però ara hem d’aixecar la veu perquè estem veient que l’estudi epidemiològic es troba paralitzat i ningú està agafant les regnes per posar-ho en marxa”. Juárez demana a les administracions que siguin valentes i es comencin els tràmits. Finalment, el president de l’organització ecologista explica que sense un estudi d’aquestes característiques “mai sabrem quin impacte real tenen les activitats que es desenvolupen a Tarragona sobre els seus habitants”. Mediterrània recorda que ja porten trenta anys demanant un estudi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: