Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí inicia un nou curs de formació en el tractament de residus

L’Ajuntament de Constantí aposta per l’oferta formativa com a eina d’ajuda en la recerca de feina

El curs de formació en el tractament de residus vol servir com una eina més per a la recerca d'un lloc de treball. El curs de formació en el tractament de residus vol servir com una eina més per a la recerca d'un lloc de treball. CEDIDA.
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 11 Novembre 2016 13:15

Des d’aquesta setmana i fins el proper 18 de novembre, s’està desenvolupant la segona edició del curs Tractament de Residus organitzat per l’Oficina Municipal de Treball de l’Ajuntament de Constantí. Vist el resultat de la primera edició del passat setembre on quinze persones van rebre la formació d’aquest curs intensiu, s’ha decidit repetir l’experiència. En aquesta segona edició de 30 hores, quinze persones estan sent formades amb l’objectiu d’adquirir els coneixements i les competències necessàries per poder desenvolupar correctament un pla de gestió de residus a l’empresa, i mostrar diferents metodologies i tecnologies per gestionar, valoritzar i tractar els residus.

Els alumnes aprendran a reconèixer i descriure els afectes dels residus sobre el medi ambient, i a interpretar els paràmetres principals en la caracterització d’un residu, explicant les principals operacions bàsiques de tractament de residus industrials. L'Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l'oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. En les properes setmanes està previst que comenci un nous curs de monitor de menjador.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: