Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades engega les activitats astronòmiques de tardor

El cel de Prades és un paradigma per l’observació astronòmica

La situació privilegiada de Prades ha animat als seus promotors a organitzar noves activitats gastronòmiques aquesta tardor. La situació privilegiada de Prades ha animat als seus promotors a organitzar noves activitats gastronòmiques aquesta tardor. CEDIDA.
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 03 Novembre 2016 16:32

Prades inicia la nova temporada d'activitats astronòmiques després de l'èxit de públic i la bona acollida que van tenir les observacions realitzades el passat estiu. Prades, situat a 1000 metres sobre el nivell del mar, gaudeix d'un dels millors cels de Catalunya per a l'observació astronòmica. L'observació de la Via Làctia -a ull nu en les nits d'estiu- és un espectacle a l'abast de pocs altres indrets.

Per aquest motiu, aquest curs 2016-2017 s'oferirà activitats per a tots els públics. El dissabte, 12 de novembre, es podrà gaudir d’una espectacular observació de la lluna. A final de mes, en Sergi Luque, expert en fotografia nocturna, farà un taller especialitzat per treure tot el potencial del nostre equip (càmera reflex sobre trípode). Aquest taller anirà acompanyat d'un sopar astronòmic en un dels millors restaurants de la zona.

I per aquells a qui els hi agradi descobrir emocions noves; viatjaran en el temps observant un dels mons més llunyans al nostre abast. El dissabte, 3 de desembre, hi haurà una cita amb la galàxia d'Andròmeda. La sessió es durà a terme a través d’una observació pública amb telescopis, que permetrà captar la llum que va sortir d'aquesta galàxia fa més de dos milions d'anys. Es recomana portar prismàtics i roba d’abrigar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: