Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou millora els camins d'accés a la platja Llarga

Alguns camins eren massa costeruts o perillosos i, d'altres, no tenien sortida

Pas obert construït per accedir a la platja Llarga de Salou. Pas obert construït per accedir a la platja Llarga de Salou. CEDIDA.
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 01 Novembre 2016 11:24

L'Ajuntament de Salou ha començat les obres d'adequació i senyalització dels camins d'accés a la platja Llarga. Al llarg dels anys, s'han anat diversificant les baixades mitjançant la creació de camins drecera i, fins i tot, la continuació de camins que quedaven tallats, com ara en la part final de les escales antigues. Per aquest motiu, el consistori ha volgut adequar aquests camins amb la consolidació dels que es considerin més adients i, al mateix temps, millorar-ne els accessos.

També s'anul·laran els senders que no es considerin aptes pel pas –perquè són massa costeruts o perillosos–, o els que creen rierols que malmeten altres zones. Durant les obres, també s'aprofitarà per col·locar una nova senyalització a la zona a causa de la diversitat d'accessos, així com de les zones de descans o miradors sense sortida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: