Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de neteja, aquest dijous a la platja del Racó de Salou

A banda de la retirada de microplàstics, l'Associació CEN també organitza el taller #NATURAsenseBROSSA

L'Associació CEN organitza una jornada de neteja i recollida de microplàstics de la sorra de la platja del Racó a Salou L'Associació CEN organitza una jornada de neteja i recollida de microplàstics de la sorra de la platja del Racó a Salou ASSOCIACIÓ CEN
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Mai 2023 21:36

L’Associació per la Conservació d’Ecosistemes Naturals (CEN) organitza una nova jornada de neteja i recollida de microplàstics de la sorra de la platja del Racó a Salou. A més, l’entitat també oferirà el taller #NATURAsenseBROSSA, que té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància d’evitar l’acumulació de residus a la natura. Serà el proper dijous 1 de juny, de 16 h a 20 h.

Aquesta jornada de neteja es fa amb la finalitat d’evitar que els plàstics entrin a la xarxa tròfica i puguin afectar a la biodiversitat i a la nostra salut.

Des de l’associació recomanen als participants portar aigua, roba i calçat còmodes i protecció solar. També, recorden que els menors han d’anar acompanyats d’un responsable adult.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: