Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra inicia els treballs de retirada de residus amb amiant a Cal Dània

El 17 de maig es van dur a terme les dues primeres actuacions i la tercera, que correspon al desmuntatge i retirada de teulada, tindrà lloc el 5 de juliol

Imatge dels treballs de retirada de residus amb amiant de l’espai municipal Cal Dània, a Torredembarra Imatge dels treballs de retirada de residus amb amiant de l’espai municipal Cal Dània, a Torredembarra AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Mai 2023 07:26

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra informa que aquesta setmana s’han iniciat els treballs de retirada de residus amb amiant de l’espai municipal Cal Dània.

Aquests treballs consten de tres actuacions: Retirada de plaques de fibrociment amb contingut d'amiant, canals, tubs de baixant, plaques de policarbonat contaminades, petits dipòsits, etc; desmuntatge i retirada de plaques de recobriment lateral de bassa agrícola en desús; i desmuntatge i retirada de teulada d’amiant, amb una superfície inferior a 100 m2 (inclòs petit dipòsit de fibrociment en alçada).

El 17 de maig es van dur a terme les dues primeres actuacions i la tercera, que correspon al desmuntatge i retirada de teulada, tindrà lloc el pròxim 5 de juliol.

El pressupost total de la retirada de residus amb amiant és de 14.285,71 €. Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona a través d’una subvenció de 10.000 € en la línia per la Transició energètica i Acció climàtica, convocatòria 2022.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: