Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de voluntariat ambiental, aquest dissabte a la Platja del Miracle

L'acció organitzada per SOS Costa i Camp de Tarragona consistirà en la retirada dels residus i microplàstics de l’entorn

Imatge d'arxiu d'una jornada anterior de voluntariat ambiental per netejar la Platja Llarga Imatge d'arxiu d'una jornada anterior de voluntariat ambiental per netejar la Platja Llarga ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 20 abril 2023 00:49

La plataforma ecologista SOS Costa i Camp de Tarragona organitza una jornada de voluntariat ambiental a la Platja del Miracle de Tarragona pel dissabte 22 d’abril, a partir de les 10 h. El punt de trobada per a tots aquells que es vulguin adherir serà l’aparcament de la zona del Port Esportiu.

Aquesta activitat consistirà a retirar els residus existents a la platja mitjançant sedassos per tal de garbellar els microplàstics de l’arena i en recollir manualment tota mena d’objectes i andròmines abocats.

Per participar d’aquesta acció, cal portar guants, una bossa o un recipient per recollir les deixalles i un sedàs.

Jornada de conscienciació

Durant la jornada de neteja a la platja s’aprofitarà per conscienciar a la ciutadania de Tarragona de la importància de tenir cura del seu entorn, de la problemàtica existent amb els microplàstics i de la vulnerabilitat d’aquests ecosistemes litorals que pateixen una gran pressió antròpica.

Des de la Plataforma SOS Costa i Camp de Tarragona es fa una crida als tarragonins i tarragonines a participar en aquesta acció de voluntariat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: