Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat crearà un grup en descarbonització de la indústria, la mobilitat i l'impuls de l'hidrogen

Serret anuncia un acord de Govern per "falcar l'aposta estratègica" per l'hidrogen verd

La consellera d'Acció Exterior i UE, Meritxell Serret, atenent els mitjans al Port de Tarragona per anunciar un acord del Govern per impulsar l'hidrogen verd La consellera d'Acció Exterior i UE, Meritxell Serret, atenent els mitjans al Port de Tarragona per anunciar un acord del Govern per impulsar l'hidrogen verd ARNAU MARTÍNEZ / ACN
Medi Ambient ACN
Divendres, 14 abril 2023 12:37

El Govern signarà un acord les pròximes setmanes que contempla la creació d'un grup de coordinació interdepartamental en descarbonització de la indústria i la mobilitat, i impuls de l'hidrogen, amb representació de tots els departaments. Ho ha anunciat la consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, durant una visita amb el cos consular de Barcelona al port de Tarragona per presentar-los-hi la Vall de l'Hidrogen Verd de Catalunya. En aquest marc, també s'inclourà el Centre Català per a la Descarbonització de la Indústria que s'ha de desenvolupar al voltant del complex petroquímic de Tarragona. Serret ha assegurat que d'aquesta manera es vol "falcar l'aposta estratègica" per l'hidrogen verd.

La consellera ha insistit que es vol acompanyar "més i millor" la iniciativa de la Vall de l'Hidrogen de Catalunya. Serret ha indicat que és una "oportunitat" per avançar cap a la transició energètica.

La consellera ha apuntat que reunions com la d'aquest divendres amb el cos consular serveixen per "detectar línies de complicitats" i "d'inversions comunes". "Hem de tenir sempre la visió global en la recerca de solucions", ha dit Serret referint-se a la transició energètica i ha recordat que el "marc prioritari" del Govern a l'hora de desenvolupar-les és Europa i la Mediterrània.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: