Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enguany es licitarà la primera fase per connectar la Conca al minitransvasament de l'Ebre

El Consell Comarcal presenta el projecte d'abastament d'aigua de nou pobles

Consell d'alcaldes i alcadesses de la Conca de Barberà Consell d'alcaldes i alcadesses de la Conca de Barberà CCCB
Medi Ambient ACN
Dimarts, 04 abril 2023 11:40

Aquest any es licitarà la primera fase d'obres de la connexió de la comarca de la Conca de Barberà amb la xarxa del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) i el minitransvasament de l'Ebre. El projecte s'ha dividit en tres fases i costarà prop de 5 MEUR que finançaran l'Agència Catalana de l'Aigua, de la Diputació de Tarragona i els municipis beneficiaris - de moment, Conesa, Forès, Llorac, Passanant i Belltall, les Piles, Santa Coloma de Queralt, Sarral i Savallà del Comtat-. El projecte inclou un ramal de subministrament fins a Santa Coloma de Queralt que farà la distribució de l'aigua als nou pobles en la tercera fase. La previsió és que la infraestructura estigui llesta a finals de l'any que ve.

El consell d'alcaldes i alcaldesses de la Conca de Barbera va conèixer aquest dilluns l'informe del projecte d'abastament d'aigua a través del minitransvasament de l'Ebre, en una trobada al Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt. El projecte el va aprovar el consell comarcal el 6 de març.

Els municipis de la Conca de Barberà "tenen un dèficit històric en la quantitat i qualitat de l'aigua que subministren" i amb la connexió a la xarxa del CAT preveuen "disposar del recurs adequadament".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: