Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus aprova el projecte de la Zona de Baixes Emissions i el sistema per controlar-la

El projecte compta amb finançament dels fons Next Generation

Imatge d'un cartell que senyalitza la Zona de Baixes Emissions (ZBE) situat a la plaça de Catalunya, al mig del Tomb de Ravals Imatge d'un cartell que senyalitza la Zona de Baixes Emissions (ZBE) situat a la plaça de Catalunya, al mig del Tomb de Ravals REUS.CAT
Medi Ambient ACN
Divendres, 10 Març 2023 18:56

L’Ajuntament de Reus ha aprovat el "Projecte d'implantació d'una zona de baixes emissions i el sistema de mesurament i control del compliment d'objectius", el document tècnic que defineix les actuacions, subministraments i inversions necessàries per a la implantació de la futura Zona de Baixes Emissions (ZBE) de Reus.

El projecte compta amb finançament dels fons Next Generation i contempla la instal·lació dels elements físics i de les eines tecnològiques necessàries per la seva posada en marxa.

El contracte de subministrament i instal·lació es licitarà amb un pressupost de 846.993,93 euros (IVA inclòs). La Llei 7/2021 de 20 de maig de canvi climàtic i transició energètica, obliga als municipis de més de 50.000 habitants a desplegar una ZBE.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: